Få et gratis mailingliste system

Hvis du skal lave e-mail marketing, sende nyhedsbreve eller på anden måde lave masse kommunikation på e-mail, så skal du have dig et mailingliste system. Mange webhost tilbyder et sådan system, men de er ofte bøvlet eller gammeldags, og opfylder ikke dine behov. Samtidig er du måske ikke i stand til at betale for et ordenligt system – så hvad gør du så?

Read the rest of this entry »

Det nye Myspace – bliver det hottere end Justin?

Kan du huske Myspace? Det var det første rigtige sociale medie som fik et verdens gennembrud. I 2005-2008 var det faktisk det mest besøgte sociale medie på nettet. Men et eller andet gjorde de helt galt, for Facebook overhalede dem med 200 i timen og det slog MySpace helt ud. I 2011 købte Specific Media LLC samt intet mindre en Justin Timberlake Myspace.

Read the rest of this entry »

Hjemmeside ordbog for begyndere

Hvis du aldrig har beskæftiget dig med hjemmesider, er der mange ting, som du skal have styr på, inden du begiver sig ud i det store marked for at oprette dit eget website.

Nogle af de begreber, du er nødt til at have styr på, er domænenavne, webhotel og webhosting. Hvis du kender til disse tre begreber, er du allerede et godt skridt på vejen. For domænenavn, webhotel og webhosting er nemlig de tre grundsten inden for oprettelsen af hjemmesider.

Heri gennemgås begrebet webhotel.

Read the rest of this entry »

3 gratis blog tjenester

Alle har i dag mulighed for at blive journalister, redaktør eller skribent. Vi en blog kan du udgive hvad som helst du har på hjertet, alt lige fra ferieoplevelser og opskrifter til politisk stof. På din blog er du redaktøren – og det er dig der bestemmer.  Derudover findes der mange gratis blog tjenester og netop  derfor at blogging er blevet utroligt populært de seneste år.

Read the rest of this entry »

5 årsager til DropBox sparker røv

Jeg håber du kender til webservicen DropBox – hvis ikke så er du gået glip af noget rigtig smart. Hvis du har prøvet at arbejde med dokumenter fra forskellige lokationer og forskellige computere, så synes du sikkert også at det er bøvlet, lige så snart du skal have dokumentet fra den ene computer til den anden.

Read the rest of this entry »