Sådan starter du en fitnessblog (og får gratis produkter)

Tidens trend er fitness. Vi bruger lang tid på at gå ned i fitnesscenteret, vi bruger mange penge på at købe den rigtige mad og det betyder i det hele taget meget at se rigtigt godt ud.

Mange vælger i dag at tage deres strabadser online og starte en fitnessblog. Ikke alene fordi det øger motivationen, at andre kan følge med og opmuntre en, men også i lige så høj grad fordi en succesfuld fitnessblog er lig med gratis produkter fra producenter og sælgere af fitnessudstyr med videre.

Hvis du også vil være med på moden, er det bare om at starte en fitnessblog.

Skridt et: Køb et domæne og et webhotel

Først skal du lægge en smule penge på bordet. Det gør du ved at købe et domæne og et webhotel. Der findes adskillige websites, hvor du har mulighed for at købe et billigt domæne og et webhotel, så du er i gang for et år for cirka et par hundrede kroner.

Se blandt andet Meebox.net, UnoEuro.com og AzeHosting.net. Det er super billigt og nemt at komme i gang.

Kickstart din fitnessblog ved at installere det populære system WordPress på din side. Så er du i gang.
Smoothie

Skridt to: Opdateringer og masser af billeder

Det er mest spændende at følge med på de blogs, der ikke er bange for at bruge billeder. Hvis du i forvejen følger med på modeblogs ved du, hvad jeg snakker om.

Vis masser af billeder af din mad, din træning og så videre. Hvis dine læsere, hvad det er, du gør, og om det virker.

Hvis du senere får sponsorerede produkter – det kunne fx være proteinpulver, kreatin, helsekost, kosttilskud, vitaminer og så videre – vil de, der sponsorerer produkterne til dig også forvente, at du viser produkterne ikke alene med tekst, men også med billeder til dine potentielle læsere.

Skridt tre: Skab resultater

Sidst, men ikke mindst, skal du naturligvis have noget at vise frem. Det er ikke særligt spændende at følge en blog, hvor der absolut ingen udvikling er.

Sørg derfor for, at du har helt styr på det, du laver, og at du har mulighed for at skabe nogle gode resultater.

På den måde ender du også med at have en god og aktiv fitnessblog, der kan være din vej ind til gratis produkter fremover. Held og lykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *