Spar yderligere 5 % på nettet – og vind mande-gavekort

De fleste af os ved, det er billigere at købe ind på nettet, end det er at bruge en almindelig, fysisk butik. Netbutikkerne har slet ikke de samme omkostningerne til store og prominente bygninger, personale og så videre. De skal blot have et kælderlokale, og så har folk mulighed for at bestille døgnet rundt.

Normalt er der 20-30 % at spare ved at købe ens varer online.

Hvis du tilmed køber dine varer i udlandet som fx engelske Amazon.co.uk, er der kun endnu flere penge at spare, da engelske webbutikker ikke betaler den samme moms og SKAT, som de danske webshops er underlagt.

De fleste foretrækker dog at købe deres varer i Danmark, og her har jeg et ekstra godt tip til, hvordan du kan spare lidt ekstra penge. Et trick, de færreste benytter sig af.

Lad mig give dig et godt eksempel:

Jeg skal købe en hårtrimmer. Jeg googler derfor efter en ”hårtrimmer”. Jeg ser de webshops, der sælger hårtrimmere. Elgiganten, Made4men, Beautyman og så videre dukker op som resultater.

Herefter går jeg ind på danske Partner Ads. Det er et såkaldt affiliate netværk. Her ser jeg, om nogle af disse webshops har et såkaldt partnerprogram. Og det viser sig faktisk at være tilfældet, da Made4men.dk har et program hos Partner Ads. Hvis en person køber en vare efter at have brugt mit link til at gå ind på Made4men.dk, får jeg en provision på, ja, det kan du se herunder:

Klipning

Hele 10 % er det muligt at score ved at bruger partnerprogrammet til at købe ens varer igennem. Det er ganske legit. Og hvis du har en ven, der også har brug for en barbermaskine, ved du nu, hvordan du får lov til at score 10 % af det, din ven betaler for barbermaskinen. Det er hele tanken bag affiliate marketing, men det er en super måde at tjene lidt ekstra penge på, når du alligevel anbefaler visse tjenester og webshops til venner og bekendte.

Som lidt ekstra kræs kører made4men.dk per skrivende stund en konkurrence, hvor du ved at skrive din e-mailadresse kan vinde et gavekort på 1.000 kroner.

Så ender du med at spare 100 % på din barbermaskine i stedet 🙂

Der findes adskillige danske netværk, du kan signe dig op til: Partner Ads, Tradedoubler, Adservice og Euroads er blot et fåtal af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *