Hvilken webhotel-udbyder er bedst?

Spørgsmålet som overskriften stiller, kan være utrolig svært at svare på, da det afhænger af rigtig mange faktorer såsom pris, teknologi, plads, trafikgrænser og generel kundetilfredshed hos den enkelte udbyder.

Pris

Prisen er et ret så vigtigt parmeter, når det kommer til at finde ud af, hvilken udbyder der er bedst. Der er nemlig rigtig meget konkurrence på webhoteller, og derfor må udbyderen ikke være for dyr i forhold til andre. Brug en af de mange pris-sammenligningssider som f.eks. billig-webhosting.dk til at finde ud af, hvor dyr din potentielle udbyder er i forhold til andre.

Kundetilfredshed

Dette er et utroligt vigtigt parameter at kigger på, når man forsøger at finde ud af, hvilket webhotel der egentlig er det bedste webhotel. Men hvor ser man så egentlig lige, hvor god kundetilfredsheden er hos hvert enkelt webhotel? Jo, her kan du med fordel bruge Trustpilot. På Trustpilot kan du slå alle slags internetvirksomheder op og se, hvor godt deres egne kunder har anmeldte dem. Da det er kunderne selv der giver karakteren på trustpilot er den gennemsnitlige score som virksomheden får her et rigtig godt mål for, hvor stor kundetilfredsheden hos webhotel-udbyderen.

Teknologi

Webhotellet skal selvfølgelig bruge den seneste, bedste og ikke mindst sikreste serverteknologi på markedet. Vi vil ikke komme ind på hvad det så er i denne artikel, men hvis du Googler lidt rundt så finder du hurtigt ud af, hvad der kræves af webhotellet. Når du ved det, så skriv til den udbyder du har i tankerne, og spørg om de kan leve op til de krav.

Derudover så skal webhotellets teknologi selvfølgelig også passe til den type hjemmeside du har. Har du en hjemmeside lavet med ASP.NET skal du selvfølgelig have et webhotel der passer til det, mens du skal have en PHP/MySQL webhotel, hvis du har en hjemmeside i WordPress.

Domæner

Når først man har lavet en hjemmeside, så vil man typisk lave flere. Et vigtigt paramter for, hvilket webhotel der er bedst er derfor, hvor mange domæner du har plads til, uden at skulle betale ekstra. Alle webhoteller skilter tydeligt med antallet af webhoteller hos dem, og du kan derfor hurtigt se om det er flere eller færre end andre udbydere.

Plads

En anden ting som gør en webhotel til et godt webhotel er den plads du får. Jo mere plads jo større hjemmeside kan du have. Med det sagt så er det de færreste hjemmesider som kommer til at fylde ret meget mere end 10 gb, så hvis du har over det på et webhotel, så er du godt dækket ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *