Giv fede medarbejdergave med god branding

Et sted, hvor man som virksomhedsejer i høj grad kan sætte et præg på noget er når det kommer til de gaver, som man giver til medarbejderne. Mange virksomhedsejere begår den fejl, at de primært fokuserer på kunder og samarbejdspartnere for det at have et stort fokus på ens medarbejdere kan være mindst lige så vigtigt. Det skyldes, at medarbejderne er en slags ambassadører for virksomheden og derfor skal man gøre hvad man kan for at de har det godt. Det kan man blandt andet gøre hvis man køber slik med logo, som er noget, som folk vil spise, og dem som ser dette vil komme til at kende virksomheden.

Bliv set ved at give slik med logo

At give forskellige ting med logo er ikke altid noget, som har den store effekt da mange af disse ting er noget, som medarbejderne slet ikke får brugt. Har man allerede nogle gode højtalere eller høretelefoner vil man formentligt ikke vælge at bruge dem, som man får af sin arbejdsgiver blot fordi, at der er et logo på, især ikke hvis de ikke er lige så gode. Et sted, hvor det dog godt kan betale sig at få lavet noget unikt for virksomheden er slik med logo, som er noget, som mange medarbejdere vil elske at indtage.

De fleste kan nemlig lide slik, så at få noget lækkert vingummi eller måske en pose med lakridser vil helt sikkert være noget, som man sætter pris på. Man vil formentligt tage disse gaver med ud i offentligheden og her kan folk se hvad man spiser. Det er meget sandsynligt, at folk vil lægge mærke til det navn der står på posen, og det vil være noget, som de husker, hvilket er rigtig god markedsføring for virksomheden.

Find på sjovt slik med logo

Vælger man, at ens medarbejdere skal have slik med logo kan man vælge den klassiske løsning, som er at bestille nogle små pastiller med logo på forsiden af æsken. Alternativt kan man vælge nogle bolcher, som også er noget de fleste kan lide. Man kan dog også vælge en lidt sjovere løsning og gøre det slik med logo, som man bestiller til en helhedsoplevelse, der får medarbejderne til at trække på smilebåndet. Så er du virksomhedsejer eller arbejdsgiver og skal overveje hvad medarbejderne skal have til jul eller til sommer, så giv fede medarbejdergave med branding inkluderet, hvilket også vil gavne dig og din virksomhed.

Arbejder man for eksempel på et rederi eller noget andet havrelateret vil det være en sjov ting at få slik med logo, som har et maritimt tema. Det kan for eksempel være, at man vælger at få lavet slik med logo, som er formet som fisk. Det vil gøre, at medarbejderne føler det endnu mere appetitligt at skulle spise dette slik med logo, som de har fået af arbejdsgiveren. Alternativt kan man give nogle lakridspiber, så alle medarbejdere kan føle sig som en skipper, der selv er ude og sejle skibene. Uanset hvilken type slik med logo man køber så vil det altid gøre noget ekstra, hvis man kan finde en sammenhæng mellem den pågældende virksomhed og det slik, eller den indpakning man vælger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *