3 fordele ved at investere i et smart cover

Er du den lykkelige ejer af en Apple iPad Air 2 og ønsker du at gøre oplevelsen endnu sjovere, når du anvender din iPad? Så har vi fundet løsningen. Et cover. Med et cover til din tablet, får du ikke kun en, men mange ekstra fordele. Hvis du det rigtige helt rigtige cover, vil du kunne få glæde og gavn af coveret mange år frem.

 

 

Et godt case har ikke kun det formål at beskytte din iPad mod hverdagens udfordringer, men skal kunne være praktisk at anvende i hverdagen, samt have et lækkert og pænt design. Du finder et spændende udvalg af denne type covers hos Bomo.dk, hvor du både kan finde et beskyttende etui, men samtidig et cover som har en række indbyggede fordele. Bliv klogere på de fordele du får, når du investerer i et ny case.

Den smarte ståfunktion

 

Med et smart case til din tablet, får du et cover som har en smart ståfunktion, hvilket betyder, at du kan holde din iPad oprejst, uden at du behøver at fumle med den. Da man ofte ser serier, film eller videoer på ens tablet, kan det være meget praktisk, at den kan holde sig oprejst og i en position som passer til ens siddeposition. Ståfunktionen kan også være praktisk, når du skal læse madopskrifter, og du har den liggende på køkkenbordet. Ståfunktionen er nok den bedste fordel, ved at købe et cover.

 

Du beskytter din skærm

 

Hvad skulle man bruge sin iPad til, hvis skærmen er smadret? Ingenting. Selve touch-skærmen er selve adgangen til ens tablet. Med et smart case kan du nemt og hurtigt beskytte din skærm, når du ikke bruger den. Du folder blot flappen henover din skærm og vupti, nu er din tablet skærm beskyttet mod ridser og alvorlige skader. Flappen har også en wake/sleep funktion, så din iPad automatisk slukkes og tændes, når du åbner og lukker iPad flappen.

 

Din iPad får et cool look

 

I dag findes der flere hundrede millioner iPhone & iPad ejere, hvilket betyder, at vi er rigtig mange på denne klode som ligner hinanden, når det kommer til vores mobiler & tablets. Du kan dog med et cool cover skille dig markant ud. Særligt med et lækkert læder cover, kan du hurtig forvandle din iPad, så den ikke ligner din nabos. Specielt et cool læder etui kan virkelig give din iPad et råt og elegant udseende.

 

Hvis du vil opgradere din iPad med et andet tilbehør, kan det også være en god ide at købe et panserglas til den. På den måde er den top sikret, både når coveret er åbent og lukket.

 

Der er mange der tror, at et cover kun har det formål at beskytte sin iPad mod slag og ridser – de tager fejl. Hvis du vil udnytte din iPads fulde potentiale, så kan et ordentligt cover være med til at udnytte det fulde potentiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *