Hvordan finder jeg min iPhone online?

Som standard er der indbygget en tyverisikring i din iPhone. Det kræver blot at du dels aktiverer iCloud og dels aktivere funktionen ”Find min iPhone”. Lad os se på hvordan det gøres…

Gå ind under indstillinger > iCloud. Hvis du ikke har opsat iCloud vil du blive bedt om at indtaste dit Apple-Id og din adgangskode.

På listen over iCloud indstillinger ”Find my iPhone” til.  Herefter kan du logge på iCloud og se hvor din iPhone er. Via iCloud kan du så slette indhold som f.eks. e-mails og billeder, samt helt lukke for telefonen.

Disse ting kræver dog at telefonen er på internettet.

Finde min iphoneSørg også for at du har noteret din iPhones IMEI-nummer. Typisk vil dette stå på kvitteringen fra da du købte den. IMEI-nummeret på din iPhone finder du under Indstillinger > Generelt > Om. Tag evt. et screenshot af det ved at ved at trykke på ”Tænd”-knappen i toppen af telefonen og den runde ”Hjem” knap samtidig.

Selvom det er muligt for dig at spore din telefon, så bør du aldrig selv opsøge stedet. Sørg for at informere politiet, så skal de nok sørger for at opsøge tyven og få den tilbage til dig.

Hvis ikke politiet er i stand til at få den tilbage, så kan du finde en ny billig iPhone her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *