Danmarksmesterskab i affiliate marketing

Konkurrencen Affiliate DM er netop skudt i gang for tredje år i træk. Konkurrencen går ud på at tjene penge på internettet – den som først tjener 50.000 kr. ved hjælp af affiliate markedsføring vinder konkurrencen.

Hvad er Affliate markedsføring

Affliate markedsføring går ud på at virksomheder giver en procentvis provision eller et fast beløb for de leads som du f.eks. kan henvise. På din egen hjemmeside opsætter du enten bannere eller tekst links som henviser til virksomheden, og er det dit link som udløser et salg eller en kontakt, får du provisionen.

Nogle webshops tilbyder en procentsats af det salg som brugeren køber for. Den kan ligge fra ganske få procent og op til 40-50%. Hvor stor afhænger selvfølgelig af hvor stor avance der er på produktet samt hvor stor værdi en kunde har for den pågældende virksomhed.

Andre webshops og virksomheder tilbyder faste fee pr. lead. Dette er typisk inden for webhoteller, internet og bredbånd eller mobiltelefoni, men det kan også være mere liberalt erhverv som ejendomsmæglere, advokater og a-kasser.

Om konkurrencen

Konkurrencen går altså ud på at deltagerne skal tjene 50.000 kr. først muligt. Deltagerne skal bygge helt nye hjemmesider op fra bunden. Man må gerne købe sig til de forskellige kompetencer som f.eks. linkbuilding, webdesign eller programmering.De udgifter man har skal man dog trække fra sin indtjening.

De besøgende skal komme via organisk søgetrafik – du må ikke købe dig til den f.eks. via Adwords eller Facebook annoncering. Konkurrencen vare indtil der er fundet en vinder. I 2012 udgaven gik der blot 6 måneder før vinderen var fundet som i øvrigt var en modeblog. Indtil vinderen er fundet kan du faktisk frit tilmelde dig.

For mere info om konkurrencen se da affiliatedm.dk.

Post Tagged with

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *