Det nye Myspace – bliver det hottere end Justin?

Kan du huske Myspace? Det var det første rigtige sociale medie som fik et verdens gennembrud. I 2005-2008 var det faktisk det mest besøgte sociale medie på nettet. Men et eller andet gjorde de helt galt, for Facebook overhalede dem med 200 i timen og det slog MySpace helt ud. I 2011 købte Specific Media LLC samt intet mindre en Justin Timberlake Myspace.

I skrivende stund er Myspace ved at rive alt ned og bygge det hele op fra bunden. På deres nye website har udgivet en reklame video hvor man kan se hvad de arbejder på. Det er tydeligt at se at musikken stadig er omdrejningspunktet. Hele opsætningen og layoutet af det nye Myspace ligner mest af alt en blanding af Pinterest og Google+. Det kan bestemt være en god idé at bruge opsætninger som brugerne allerede kender – for det er jo samme brugere de skal konkurrere i mod. Det har det nye MySpace tilsyneladende en løsning til.

Det ser nemlig ud til at man kan bruge sit Facebook login eller sit Twitter login til at logge ind på det nye MySpace. Det kan vise sig at være et smart træk, for så er det langt nemmere at tiltrække brugerne, for de behøver ikke at oprette nye logins for at komme ind.

Nu er spørgsmålet så, om det nye Myspace kan generobre pladsen som verdens mest populære sociale medie. Oddsne er langt hårdere i dag end de var tilbage i 2005. Selvom sociale medier som Pinterest og Google+ på månedlig basis rapporterer om rekord mange nye tilmeldinger, så har de haft svært ved at få fat i bredden. Ikke mindst i lille Danmark. Facebook er fortsat det foretrukne medie og det vil det som minimum være i nogle år endnu.

Men populariteten til Facebook daler. Der skrives oftere om falske Facebook profiler, reelle sider som blacklistes uberettiget af Facebook, kommercielt støj som reklamer og tilbud på ens væg. Så bliver brugerne for utilfredse, så er det bestemt muligt at vælte mastodonten af førstepladsen.

Hvis du vil have en invitation til det nye Myspace, så tilmeld dig på deres hjemmeside.

Post Tagged with ,

One Responseso far.

  1. Jens Hansen siger:

    Hvad skulle en verdensstjerne dog kunne gøre ved et dødfødt projekt. Nej. Jeg tror det er slut for myspace. Fun while it lasted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *