5 årsager til DropBox sparker røv

Jeg håber du kender til webservicen DropBox – hvis ikke så er du gået glip af noget rigtig smart. Hvis du har prøvet at arbejde med dokumenter fra forskellige lokationer og forskellige computere, så synes du sikkert også at det er bøvlet, lige så snart du skal have dokumentet fra den ene computer til den anden.

Du har måske forsøgt at sende det til dig, selv, eller gemt det på en USB nøgle, og pludselig endt ud i en problematik om hvor det nyeste dokument nu befandt sig.

De bekymringer kan du godt droppe med DropBox. Med Dropbox gemmer du dine filer i en bestemt DropBox mappe og når du er online synkroniseres denne mappe ud på internettet.

Når du så senere åbner en anden computeren, så synkroniseres DropBox  mappen fra nettet ned til denne computer. Du kan også tilslut DropBox til f.eks. smartphones eller tablets.

Kort og godt giver DropBox dig:

  • Et nemt og overskueligt webdrev
  • 2 GB fri dataplads
  • altid adgang til dine filer online
  • mulighed for at dele mapper og dokumenter med andre DropBox brugere
  • adgang med både Windows, Max, Linux og smartphones

Er 2 GB data ikke nok koster det ingen herregård at opgradere, og hvis du henviser brugere til DropBox, så får du mere plads helt gratis.

Hvis du vil have fingrene i DropBox så klik her.

Post Tagged with ,

One Responseso far.

  1. Michael siger:

    Dropbox er helt sikkert noget folk som kan li at tag billeder med deres mobil tlf. Kan bruge til meget. Jeg bruge det selv og synes helt sikkert det er dejligt man ikke skal hjem og ha stik i sin tlf. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *