Få et gratis mailingliste system

Hvis du skal lave e-mail marketing, sende nyhedsbreve eller på anden måde lave masse kommunikation på e-mail, så skal du have dig et mailingliste system. Mange webhost tilbyder et sådan system, men de er ofte bøvlet eller gammeldags, og opfylder ikke dine behov. Samtidig er du måske ikke i stand til at betale for et ordenligt system – så hvad gør du så?

Jo, mailingliste systemet Mailchimp kommer i en gratis udgave, som du kan bruge hvis du vel og mærket kan begrænse dig lidt. For har du mindre end 2.000 abonnenter, og kan du nøjes med at sende 12.000 mails om måneden, så er Mailchimp et helt gratis mailingliste system.

Det smarte ved Mailchimp er at det har en masse skabeloner der gør at du kan designe nogle rigtig pæne e-mails på en meget simpel måde. Derudover kan tilmelding og afmelding nemt integreres med din hjemmeside. Du skal blot indsætte en formular som du ligeledes kan designe via Mailchimps webinterface.

Hvis du har abonnenter på din mailingliste, som har skiftet mailadresse, så vil Mailchimp automatisk kunne håndtere disse adresser, f.eks. slette dem. Endelig har Mailchimp også et godt samarbejde med både antispam firmaer, samt e-mail udbydere, der gør at du kan være mere eller mindre sikker på at mailen ikke bliver fanget som spam hos modtagerne.

Tag og prøv Mailchimp ud allerede i dag – det er som sagt helt gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *