InDesign – en overset fordel

I dag er de fleste mennesker opmærksomme på de mange opgaver Photoshop kan løse. Udtrykket ”Photoshoppet” er blevet så allestedsnærværende, at selv folk med ringe eller ingen færdigheder, Som et minimum forstår hvad det betyder. Men hvad med InDesign?

Adobe InDesign overses ofte til fordel for Photoshop og Illustrator, men i mange kreative situationer, er InDesign-viden afgørende. Hvis du ønsker at forbedre dine chancet for at skifte til en karriere i de kreative industrier, vil InDesign træning tilføje et andet værdifuldt værktøj til dine færdigheder – et som mange designere mangler.

Uanset om de designer et magasinlayout eller en kompleks præsentation, kan InDesign hjælpe dig med at bringe din kreative vision til live. I modsætning til Photoshop og Illustrator, fungerer InDesign som et centraliseret værktøj, der udnytter elementer placeret andetsteds på din maskine, for at skabe et levende og attraktivt visuelt materiale.

Når det kommer til præcise justeringer af et dokument, er InDesign overtruffen. Du kan styre skarphed, blødhed og andre formateringsindstillinger, for at forbedre læsbarheden af en tekst og optimere billedplacering for maksimal æstetisk appel.

Adobe har længe været en dominerende aktør inden for den digitale mediesektor og med god grund.
Da Adobes forskellige softwarepakker er udviklet, har virksomheden lagt øget fokus på, at give designerer mulighed for at arbejde hurtigt og effektivt inden for flere applikationer samtidigt.

Med så stor vægt der er på det digitale disse dage, er det nemt at antage, at Adobe InDesign kun bruges af fagfolk i den traditionelle forlagsindustri. Dette er dog ikke nødvendigvis tilfældet. Dagens kreative fagfolk i en række forskellige industrier bruger Indesign til at bringe liv i deres projekter. Ved at tage et kursus i Adobe InDesign, kan du lære at bruge dette kraftfulde værktøj.

Lad os for eksempel sige, at du har fået til opgave at oprette en marketingsbrochure, er skal annoncere for din virksomheds nye produkt eller ydelse. Efter at have skabt vektor illustrationer med Adobe Illustrator manipuleret det i Photoshop, er du klar til at sætte det dammen. Med InDesign kan du importere filer, fortage ændringer hurtigt og nemt på tværs af enkelte sider eller hele dokumentet og give projektet en professionel kvalitet.

InDesign kan give dig den kant, du har brg for til at forbedre dit nuværende job, eller give dig springbrættet der er nødvendigt, for at starte en ny karriere inden for de kreative industrier.

Adobe giver alle en chance for at afprøve deres programmer gratis i en kort periode. Dette giver en fantastisk mulighed at afprøve programmet og se om de lever op til forventningerne. Skulle du have lyst til at lege lidt selv, eller har meldt dig til et kursus hvor du selv skal have programmet, kan du hente programmet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *