3 gratis blog tjenester

Alle har i dag mulighed for at blive journalister, redaktør eller skribent. Vi en blog kan du udgive hvad som helst du har på hjertet, alt lige fra ferieoplevelser og opskrifter til politisk stof. På din blog er du redaktøren – og det er dig der bestemmer.  Derudover findes der mange gratis blog tjenester og netop  derfor at blogging er blevet utroligt populært de seneste år.

Men hvor skal du starte hvis du er interesseret i at starte en blog? Jeg har fundet tre blogging tjenester som er gratis (der findes mange flere en disse) og som du nemt kan komme i gang med.

 

WordPress

WordPress er det mest udbredte blogging system der findes i verden.  Der findes tusindevis af plugins og designs som kan gøre din blog spændende og unik. Den dag du bliver træt af WordPress’ gratis blog service, og ønsker at flytte den over på et webhotel med dit eget domæne, kan du nemt eksportere alle blogindlæg og herefter importere dem til bloggen på dit eget domæne.

Mainstream-online.dk er i øvrigt lavet på en wordpress på mit eget webhotel.

 

Megablog

Megablog er en dansk blogging tjeneste hvorfra du kan oprette en gratis blog. Systemet er simpelt at bruge, og du har gode muligheder for at udgive det du har på hjertet. Via en simpel teksteditor kan du formatere dine tekster lidt som du kender det fra Word. Ulempen er at der kun er tre skabeloner du kan bruge, dvs. din blog kommer nemt til at ligne alle andre MegaBlogs. Her er et eksempel på en megablog.

 

Blogger

Blogger er nok det næstmest udbredte blogsystem, men det overskygges stadig af WordPress. Fordelen ved Blogger er at søgegiganten Google har købt systemet og dermed kan du bruge en hvilken som helst Google konto til at administrere din blog fra. Det er f.eks. hensigtsmæssigt hvis du bruger Gmail eller Google+.

Post Tagged with , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *